7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:20 dag marchewki
20 dag ziemniaków nieduży seler szklanka łuskanego groszku 2 cebule 2 ząbki czosnku 2 winne jabłka 1 i 1/2 szkl. jogurtu łyżka musztardy 4 łyżki posiekanej natki pietruszki cukier, sól Przygotowanie:Ziemniaki, marchew i seler obrać, opłukać i ugotować. W osobnych naczyniach ugotować groszek i kalafior (podzielony na mniejsze cząstki). Warzywa wkładać do osolonego wrzątku. Obrane surowe cebule i jabłka pokroić w drobną kostkę, wymieszać z jogurtem. Doprawić do smaku musztardą, cukrem, pierzem i solą. Ostudzone warzywa (oprócz groszku) pokroić, wymieszać z jabłkami i cebulą, posypać natką.
Nadesłał(a) greena,
dnia: 2006-08-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Książka kucharska Poradnika Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z młodych ziemniaków z miętą (lakto-wege)Sałatka z młodymi pieczonymi ziemniakami (wegańska) Sałatka z bobu i młodych ziemniaczków (wegańska) Sałatka z młodych buraczków z fetą i orzechami włoskimi (lakto-wege) Sałatka z warzywami z piekarnika ;) (lakto-wege) Sałatka ryżowa z jabłkiem i warzywami (wegańska) Sałatka z kaszy i zielonych warzyw (wegańska) Sałatka z ryżu i warzyw konserwowych (ovo-wege) Młode marchewki na ostro (lakto-wege) Zupa z młodej pokrzywy (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |