7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z groszku ze smażoną cebulą czyli małe, szybkie co nieco

Średnia ocena: [4.0 z 4 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

groszek konserwowy - puszka
cebula - 2 średnie
olej do smażenia
sól
pieprz
zioła: np. tymianek, majeranek, cząber, bazylia
ew. koncentrat pomidorowy

Przygotowanie:

Cebulkę trzeba podsmażyć, zmniejszyć ogień, dodać groszek i rozgnieść widelcem, a następnie przyprawić do smaku. I małe, szybkie co nieco, co na kanapeczkę w sam raz się nada, gotowe! :)

W innej wersji można dodać koncentrat pomidorowy.
Nadesłał(a) owa, dnia: 2006-09-03 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kostka drożdży czyli pasta z marchewki, cebuli i drożdży (wegańska)
Prawie jak humus, czyli farsz / pasta z groszku i tahini (wegańska)
Cebula smażona z marchewką (wegańska)
Cebula smażona z kotletami sojowymi (wegańska)
Makaron z groszkiem, cebulą i czosnkiem (wegańska)
Ryż czerwony z groszkiem i cebulą (wegańska)
Sałatka ryżowa ze smażoną cebulą i sosem sojowym (bez ograniczeń)
Sałatka: smażony boczniak z krążkami cebuli i pomidorami (wegańska)
Cebula po włosku - smażona z serem, jajkami i szczypiorkiem (bez ograniczeń)
Pulao czyli ryż z groszkiem i orzechami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas