7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osóbMakaron razowy dla 4 osób (najlepiej rurki - penne)
1/2 szklanki soi (odstawionej wcześniej w wodzie na 24 godz. lub 1/2 puszki soi (dla leniwych) 1 duży pęczek świeżej bazylii 1/4 kostki wędzonego tofu 1/3 szklanki oliwy z oliwek ok. 3-4 ząbków czosnku (ja daję dwa razy więcej, bo UWIELBIAM) sól pieprz kolorowy lub czarny Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pesto szczawiowe do makaronu (lakto-wege)Makaron na zielono - z bobem i pesto (wegańska) Makaron razowy z brokułami i marchewką (wegańska) Makaron razowy z sosem z awokado i suszonymi pomidorami (lakto-wege) Makaron razowy w bardzo pomidorowym sosie (wegańska) Makaron razowy z sosem pomidorowo-paprykowo-pieczarkowym (wegańska) Makaron ze szparagami i kotlecikami sojowymi (wegańska) Warzywa sezamowe z makaronem sojowym (wegańska) Pesto (wegańska) Makaron ze szpinakiem i kawałkami kotletów sojowych (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |