7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kapusta pekińska duszona z sosem sojowym, czosnkiem i natkąPyszna jarzynka do obiadu. Nie wygląda przesadnie reprezentacyjnie, ale jest naprawdę smaczna :)
Średnia ocena:
[4.666666666666667
z 24 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [15]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osóbkapusta pekińska
cebula czosnek natka pietruszki - pół niedużego pęczka ew. olej do smażenia (można wszystko poddusić bez oleju) sos sojowy ew. pół łyżeczki octu balsamicznego Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Duszona kapusta pekińska skropiona sosem sojowym (wegańska)Kapusta pekińska z sosem sojowym i groszkiem (wegańska) Kalafior duszony z czosnkiem i natką (wegańska) Kapusta pekińska duszona z ziemniakami (wegańska) Kapusta pekińska duszona z marchewką (wegańska) Kapusta pekińska duszona z winem (wegańska) Fasolka szparagowa po grecku (duszona z czosnkiem i natką) (wegańska) Kapusta pekińska duszona z jabłkiem i zasmażką (wegańska) Fasolka duszona z kapustą pekińską i sezamem (wegańska) Sałatka z kapustą pekińską, fasolą, czosnkiem i nie tylko ;) (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
wow, nie przypuszczałabym,że kapusta pekińska na ciepło jest taka dobra :) błyskawicznie się robi, smażyłam ją ok. 8 minut a i tak wyszła za miękka. tylko coś z tą cebulą nie bardzo, bo po tak krótkim smażeniu była dalej surowa, następnym razem albo pokroję ją cienko, albo najpierw usmażę samą. ps. porównania do młodej kapusty jak najbardziej trafne!
majczi 2013-12-28 16:31:05.831