7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Focaccia z czosnkiem i oliwkami - włoskie płaskie pieczywo
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osóbciasto:
500 g mąki 30 g drożdży 1 łyżeczka cukru 300 ml wody 100 ml oliwy 1/2 łyżeczki soli na wierzch: sok z 1 pomarańczy 4 łyżki oliwy 2 ząbki czosnku 150 g oliwek 2 łyżki rozmarynu sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pieczywo czosnkowe (lakto-wege)Chłodnik ogórkowy z czosnkiem i orzechami włoskimi (lakto-wege) Brązowy ryż z pomidorami, oliwkami i czosnkiem (wegańska) Farsz z soczewicy z oliwkami i czosnkiem - do krokietów (wegańska) Tapenada - pasta z czarnych oliwek z czosnkiem (wegańska) Sałatka makaronowa z oliwkami i marynowanym czosnkiem (wegańska) Spaghetti z czarnymi i zielonymi oliwkami, chili i czosnkiem (wegańska) Spaghetti z czosnkiem, świeżymi pomidorami, oliwkami i natką (wegańska) Pieczywo czosnkowo-awokadowe (wegańska) Płaski chlebek z patelni (do zawijania) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Silverka 2007-05-20 00:00:00.0