7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 5 osóbczarna fasolka
makaron biały (np. świderki lub muszelki) kapusta pekińska (opcjonalnie) czosnek czarnuszka sól pieprz natka pietruszki olej salatkowy Przygotowanie:Ugotowane makaron i fasolkę zmieszać w mniej więcej równych proporcjach (na duże stado głodnych osób polecam całą paczkę fasolki - ok. 400 g i całą paczkę makaronu świderki lub muszelki).
Dodać pokrojoną w kawałki kapustę pekińską (nie jest konieczna). Dodać czosnek w ilości zależnej od upodobań - jest to składnik niezbędny. Doprawić czarnuszką, solą, pieprzem, pietruszką i olejem. Smacznego! Wskazówki i uwagi:Fasolkę dobrze jest ugotować wcześniej (przy okazji), bo to zajmuje najwięcej czasu. Podawać na lekko ciepło albo na zimno.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2007-07-02 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z czarnej fasolki, kiełków słonecznika i brokułów (wegańska)Sałatka nicejska z ziemniakami i białą fasolką (ovo-wege) Sałatka z czarnej fasolki, ryżu i warzyw w pikantnym sosie (wegańska) hamburgery z czarnej fasoli (wegańska) Czarna fasolka po kubańsku (wegańska) Kotleciki z czarnej fasoli (wegańska) Makaron a'la Czarna Wdowa (wegańska) Czarna fasola w kokosowym curry (wegańska) Makaron z białym serem (bez ograniczeń) Sałatka wiosenna z makaronem ryżowym, ogórkiem, kukurydzą i fasolką (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |