7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 szklanki czerwonej soczewicy
2 marchewki 1 pietruszka 1 cebula 1 opakowanie tofu sos sojowy sól pieprz 1 łyżka oliwy (może być extra vergine) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Czerwona potrawka warzywna z soczewicą (wegańska)Zapiekanka warzywna z tofu (wegańska) Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa (wegańska) Pyszna pasta warzywna na chlebek (wegańska) Pasta soczewicowo-warzywna (studencka) (wegańska) Pasta warzywna wege-śmege (wegańska) pasta zbożowo-bakaliowa z soczewicą (wegańska) Paprykarz (pasta ryżowa z soczewicą) (wegańska) Sałatka warzywna z fasolą, ciecierzycą i soczewicą (wegańska) Soczewica smażona z tofu lub grzybami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Zrobiłam z podanych proporcji warzyw, ale tofu dałam tylko pół kostki. Doprawiłam solą, pieprzem, pieprzem ziołowym, kolendrą, tymiankiem i czosnkiem. Spróbowałam i wydawało mi się to jakieś dziwne, ale przez noc przegryzło się w lodówce i w kanapce z pomidorem jest całkiem smaczne, a z ogórkiem kiszonym jest wręcz wow ;)
Lilly Lill 2016-09-09 09:26:39.805