7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 6 osób2 łyżki oleju
2 średnie cebule, pokrojone drobno 100 g kaszy jęczmiennej (0,5 szklanki) 1 op. (40 g) zupy cebulowej z torebki 200 g brązowej soczewicy (1 szklanka) 1,2 l wody 1 duża marchewka, starta na grubych oczkach 3 łyżki natki pietruszki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:ragout (wegańska)Harira - marokoańska zupa z brązowej soczewicy (wegańska) Sałatka na ciepło z brązowego ryżu i soczewicy (wegańska) Ragout z kalarepy (lakto-wege) Zupa z brązowej soczewicy z ziemniakami, pomidorami, gałką i tabasco (wegańska) Brązowy makaron z brązowymi dodatkami (wegańska) Ryż brązowy z kapustą (wegańska) Brązowy ryż z bakaliami (wegańska) Paszteciki z brązową soczewicą i cebulą (wegańska) Papryka z brązowym ryżem z mikrofali (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |