7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta kanapkowa z soczewicy z oliwkami i kaparamiNie podałem konkretnych proporcji, ponieważ wszystko zależy od Waszych kubków smakowych. 0,5 kg pasty starcza mi na co najmniej trzy obfite śniadania dla dwóch osób. Rewelacyjnie spisuję się ta pasta jako dodatek do mielonych kotletów sojowych podawanych w postaci hamburgerów. Oczywiście, wskazane jest jej spożywanie w towarzystwie warzyw.
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:soczewica
czosnek oliwki czarne kapary oliwa z oliwek sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kanapkowa pasta z czerwonej soczewicy z oliwkami (wegańska)Kanapkowa pasta brokułowa z pieczarkami (wegańska) Kanapkowa pasta słonecznikowa z czosnkiem (wegańska) Bakłażany faszerowane z oliwkami i kaparami (ovo-wege) Spaghetti z bakłażanem, kaparami i oliwkami (wegańska) Lipcowa sałata z fetą, oliwkami, kaparami i winegretem (lakto-wege) Marokańska sałatka ziemniaczana - z oliwkami i kaparami (wegańska) Sałatka z soczewicy, jajka i cykorii z kaparami (bez ograniczeń) Pasta twarogowa z kaparami i ogórkiem konserwowym (lakto-wege) Pasta kanapkowa a'la Babcia - z serka topionego, ogórków i jajek (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |