7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osoby50-100 g tofu naturalnego
ok. 3 łyżeczki miodu lub słodu 1 średniej wielkości jabłko Przygotowanie:Wykroić rdzeń jabłka, pokroić na ćwiartki i zmiksować razem z tofu. Dodać miód do smaku. Przelać do naczynia, np. kubka.
Wskazówki i uwagi:Można zjeść od razu lub najpierw nieco schłodzić w zamrażalniku.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2007-10-07 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Aromatyczna, słodka potrawka warzywna z tofu (wegańska)Kluseczki kładzione "coś pysznego" (z tofu zamiast serka homogenizowanego) (wegańska) Smażone tofu po koreańsku - w ostrym sosie (lekko słodkim:) (wegańska) Zupa jogurtowa (bez ograniczeń) Sos jogurtowy (lakto-wege) Serek granulowany z warzywami (lakto-wege) Placki z serka wiejskiego (bez ograniczeń) Racuchy z serka waniliowego (bez ograniczeń) "Serek" (twarożek) migdałowy (wegańska) Żółty sos jogurtowy (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
DolceVita 2012-09-22 11:03:08.628