7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Czosnkowo-chilli outowy dip karola&kasikasi



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

czosnek - ząbki x4
papryczka chilli x1
kilka łyżek oleju
bazylia
sól

Przygotowanie:

Wyciskamy czosnek, kroimy drobno papryczkę i dolewamy oleju (kilka łyżek, w zależności jaką konsystencje chce się otrzymać ;), doprawiamy bazylią i solą.

Wskazówki i uwagi:

Najlepiej smakuje do grzanek (z patelni, tostera, grilla itd.). Można też rzucić na kanapkę świeże warzywka dla złagodzenia ;> [pomidorka, sałatę, rzodkiewkę...]
Nadesłał(a) sunny lion, dnia: 2007-11-09 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

dasza, a co to ma do przepisu? od dzisj wszystko, co zawiera olej i bazylie bedziesz nazywac pesto? 0.o
~ksz 2008-02-02 00:00:00.0

bazylia+olej=pesto
~dasza 2007-12-06 00:00:00.0

Hardkorowy jak pierogi.
Polecam!
~karol 2007-11-11 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Dip czosnkowy (lakto-wege)
Dip czosnkowo-ziołowy (lakto-wege)
Majonezowo-jogurtwoy dip czosnkowy (bez ograniczeń)
Dip / sos majonezowo-czosnkowy z bazylią (ovo-wege)
Skordalia - grecki dip (pasta) ziemniaczano-czosnkowy (wegańska)
Czapati z dipem czosnkowo-cukiniowym z pieczarkami, papryka i tofu (wegańska)
Guacamole z chilli (wegańska & RAW)
Chilli con lentilles (wegańska)
Muffinki: chilli i czekolada (wegańska)
Wegetariańskie chilli na piwie (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas