7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Baza do zupStanowi świetną bazę do zup, np. pieczarkowych lub warzywnych. Wspaniale zastępuje np. rosół/ wywar.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 litr wody
1 kostka (duża, 100 g) serka topionego np. Złoty Ementaler przyprawy Przygotowanie:Topiony serek rozpuścić w gorącej wodzie, dodać przyprawy.
Nadesłał(a) xmandolinax,
dnia: 2008-01-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: nie wiem czyj to przepis... tak gotuje moja mama
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Chlebek do zup (wegańska)Staropolskie grzanki do zup owocowych (lakto-wege) Domowy bulion krok po kroku - sekret smaku twoich zup (wegańska) Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |