7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka z fasoli Jaśka



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

- kopiata szklanka ugotowanej fasoli Jaś
- garść kiełków rzodkiewki
- łyżka ziaren słonecznika

- pokrojone w kostkę: pół dużego pomidora, kawałek wędzonego tofu, ćwiartka jabłka, duży ogórek kiszony.

- sos: po łyżeczce musztardy, przecieru pomidorowego, oliwy i oregano
- sól do smaku

Przygotowanie:

Składniki zmieszać, można odstawić na godzinkę do lodówki, żeby smaki się "przegryzły".

Wskazówki i uwagi:

Wcześniej należy oczywiście zamoczyć i ugotować Jaśka.

Zobacz:
Gotowanie strączkowych - http://www.puszka.pl/txt/straczkowe.jsp
Nadesłał(a) Trop, dnia: 2008-03-12 02:55:58.464
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasztet z fasoli jasiek (ovo-wege)
Sałatka z czerwonej fasoli (ovo-wege)
Sałatka z czerwonej fasoli i sera (lakto-wege)
Sałatka z fasoli, groszku i kukurydzy (ovo-wege)
Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege)
Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń)
Sałatka z awokado i czerwonej fasolki (wegańska)
Sałatka z tofu, fasolki i papryki (wegańska)
Sałatka z rzodkwi i czerwonej fasoli (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasolki i tofu (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas