7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób- kopiata szklanka ugotowanej fasoli Jaś
- garść kiełków rzodkiewki - łyżka ziaren słonecznika - pokrojone w kostkę: pół dużego pomidora, kawałek wędzonego tofu, ćwiartka jabłka, duży ogórek kiszony. - sos: po łyżeczce musztardy, przecieru pomidorowego, oliwy i oregano - sól do smaku Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasztet z fasoli jasiek (ovo-wege)Sałatka z czerwonej fasoli (ovo-wege) Sałatka z czerwonej fasoli i sera (lakto-wege) Sałatka z fasoli, groszku i kukurydzy (ovo-wege) Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege) Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń) Sałatka z awokado i czerwonej fasolki (wegańska) Sałatka z tofu, fasolki i papryki (wegańska) Sałatka z rzodkwi i czerwonej fasoli (wegańska) Sałatka z czerwonej fasolki i tofu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |