7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osobykostka tofu naturalnego (ok. 180 g)
pół średniej cebuli orzechy nerkowca (na oko, ze dwie garstki) sos sojowy (jasny) sól Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Tofu z koperkiem i cebulką - twarożek (wegańska & RAW)Pieczarki faszerowane tofu z cebulką (wegańska) Kulki ziemniaczane z orzechami włoskimi i cebulką (wegańska) Pasta z tofu fety z cebulką i natką (wegańska) Sałatka z puszek z tofu wędzonym, orzechami i rodzynkami (ovo-wege) Zupa pomidorowa z orzechami i tofu warzywnym (wegańska) Sałatka z roszponki z wędzonym tofu i orzechami włoskimi (wegańska) Twarożek śniadaniowy z ogórkiem i cebulką (bez posmaku tofu) (wegańska & RAW) Pasta z awokado z cebulką (wegańska) Surówka z papryki z cebulką (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Dziwnograj 2008-11-10 10:04:33.048