7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:3/4 szkl. czerwonej fasoli z puszki,
25 g wędzonego tofu, mała drobno posiekana czerwona cebula, 3 łyżki wody Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta portowa z ciecierzycy i wędzonego tofu (wegańska)Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska) Tofu-pasta o smaku wędzonej makreli :) (wegańska) Tofu wędzone a'la fasolka po bretońsku (wegańska) Prosta pasta z czerwonej fasoli (wegańska) Sałatka z czerwonej fasolki i tofu (wegańska) Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege) Szybka czerwona fasola z tofu - danie z patelki (wegańska) Fasolka biała w sosie pomidorowym (z tofu wędzonym lub bez) (wegańska) Jajka sadzone na tofu wędzonym (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |