7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osób6 kotletów sojowych
3 małe cebule 3 łyżki oleju z pestek winogron 1/4 szkl. wody 5 łyżeczek octu jabłkowego sól Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Korzenne sojacze (wegańska)Sojacze z ryżem i orkiszem (wegańska) Zupa z selera naciowego z sojaczami (wegańska) Pasta portowa z ciecierzycy i wędzonego tofu (wegańska) Morskie sojacze (marynowane z cebulą i musztardą) (wegańska) Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Rewelka! Zmodyfikowalam trochę: namoczylam w bulionie z arkuszem alg, dorzucilam do marynaty ziele angielskie, liść laurowy i pieprz, warstwy przelozylam algami a całość jeszcze zalalam mieszanka oleju lnianego, octu jablkowego, syropu z agawy i wody. Ale bez tego przepisu pewnie bym się nie odważyła spróbować :) dzięki!
Irris 2013-01-02 22:58:06.54