7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób1 szkl. białej fasoli,
50 g wędzonego tofu, 2 cm chili, 2 średnie cebule, drobno posiekany ząbek czosnku, 3 łyżki koncentratu pomidorowego, 5 szkl. wody, ok. łyżeczki oleju z pestek winogron, 2 goździki, 5 kulek ziela angielskiego, 2 listki laurowe, łyżeczka słodkiej papryki i majeranku, 1/2 łyżeczki soli, bazylii i cząbru, 1/4 łyżeczki ostrej papryki i tymianku, świeżo mielony czarny pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kremowa fasola (lakto-wege)Zapiekanka z fasolką (bez ograniczeń) Fasolka "po bretońsku" (wegańska) Fasola po mołdawsku (wegańska) Fasolka po meksykańsku (wegańska) Fasola zapiekana (wegańska) Fasola z pieczarkami (wegańska) Smalec z fasoli (wegańska) Fasolka po studencku (biała fasolka w sosie pomidorowym) (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Joon 2013-04-16 14:05:21.085