7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kotleciki z gotowanej brukselki z czosnkiem i gałką muszkatołową
Średnia ocena:
[3.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: na 3 kotleciki5 średnich brukselek
mała cebula ząbek czosnku łyżka bułki tartej łyżka mąki kukurydzianej + łyżka wody 1/2 łyżeczki słodkiej papryki 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej świeżo mielony czarny pieprz sól bułka tarta do panierowania ok. łyżeczki oleju do smażenia, np. z pestek winogron Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos beszamelowy z gałką muszkatołową (lakto-wege)Placek ziemniaczany z gałką muszkatołową (wegańska) Pieczarki zapiekane na puree ziemniaczanym z gałką muszkatołową (lakto-wege) Placki z kukurydzy i kwaśnej śmietany z gałką muszkatołową (bez ograniczeń) Chłodnik z buraczków z cebulą i gałką muszkatołową (lakto-wege) Pieczarki duszone doprawione gałką muszkatołową (wegańska) Zupa krem z topinamburu z gałką muszkatołową (wegańska) Halawa - Sudzi ka halawa (z szafranem i gałką muszkatołową) (wegańska) Ciasto daktylowe z gałką muszkatołową lub cynamonem (wegańska) Puree z cebuli z zasmażką i gałką muszkatołową (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |