7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Apetyczna pasta szpinakowa z czosnkiem i twarogiem lub tofuBardzo prosta w przygotowaniu, śliczna, smaczna i błyskawicznie znika :) Najlepsza z jasnym pieczywem.
Średnia ocena:
[2.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/4 kg szpinaku świeżego (w ostateczności może być mrożony)
200 g twarogu albo tofu oliwa ząbek czosnku sól pieprz kolendra mielona Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta awokado z twarogiem, czosnkiem i koperkiem (lakto-wege)Apetyczna gryczana zapiekanka / zasmażanka z twarogiem i pestkami słonecznika (lakto-wege) Kotlety szpinakowe z tofu (wegańska) Zupa szpinakowa z czosnkiem, zabielana (lakto-wege) Pasta fasolowa z czosnkiem (wegańska) Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska) Pasta brokułowa z czosnkiem (wegańska) Pasta z tofu i tahini (wegańska) Orzechowa pasta z tofu (wegańska) Pasta pomidorowa z tofu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Na początku trochę byłem zaskoczony smakiem i nie powiedziałbym, że smaczne, ale jak się przyzwyczaiłem to muszę przyznać, że dobre. Zaraz wrzucę na kanapkę :)
pmiszcz 2013-07-03 20:40:21.225