
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Łazanki ze szpinakiem, orzechami włoskimi i sproszkowanym imbiremNajlepszy szpinak, jaki zrobiłam w ostatnim czasie. Wystarczył mi na trzy obiady w dość skromnych porcjach.
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 paczka mrożonego szpinaku
makaron łazanki - niezbyt dużo garść orzechów włoskich masło - dużo! (lub olej do smażenia) łyżeczka sproszkowanego imbiru sól Przygotowanie:
Gotujemy makaron łazanki (ilość - jak kto lubi).
Szpinak rozmrażamy na patelni i rozgrzanym maśle. W czasie rozmrażania dodajemy garść orzechów włoskich. Kiedy już cały szpinak się rozmrozi, dodajemy imbir i solimy. Całość mieszamy. Smacznego!
Nadesłał(a) sharmelana,
dnia: 2008-04-13 13:17:17.783
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Makaron z cukinią i orzechami włoskimi (lakto-wege)Zupa cytrynowa z orzechami włoskimi (lakto-wege) Omlet z porami i orzechami włoskimi (ovo-wege) Krokiety ziemniaczane z orzechami włoskimi (wegańska) Naleśniki z brzoskwiniami i orzechami włoskimi (wegańska) Zupa gryczana z orzechami włoskimi (wegańska) Banany z grilla z orzechami włoskimi (wegańska) Sałatka z buraka z orzechami włoskimi (wegańska) Sałatka chińska z kapusty z papryką, orzechami i imbirem (wegańska & RAW) Sałatka selerowa z prażonymi orzechami włoskimi (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
kiszony 2008-05-30 16:59:59.498