7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka warzywna z fasolą, ciecierzycą i soczewicąPyszna i sycąca sałatka, może być podawana jako samodzielne danie obiadowe lub dodatek. Świetnie komponuje się z ryżem brązowym lub kaszą gryczaną.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób1 duży lub 2 małe pomidory
1/2 czerwonej papryki 1 ogórek 1 mała cebula czerwona 5 łyżek ugotowanej fasoli czerwonej 5 łyżek ugotowanej ciecierzycy 5 łyżek ugotowanej soczewicy czerwonej 5 łyżek ugotowanej soczewicy zielonej bazylia oregano pieprz sól curry Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Warzywne kotlety z ciecierzycy (wegańska)Czerwona potrawka warzywna z soczewicą (wegańska) Pasta warzywna z soczewicą i tofu (wegańska) Risotto z ciecierzycą lub fasolą i orzechami nerkowca (wegańska) Polski kapuśniak z ciecierzycą (fasolą) i tofu wędzonym (wegańska) Pikantna sałatka warzywna (bez ograniczeń) Warzywna sałatka ze "śledziem" (wegańska) Makaronowa sałatka z ciecierzycą (wegańska) Sałatka z awokado i soczewicą (wegańska) Sałatka z soczewicą z patelni (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |