Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:
kubek ugotowanego ryżu
puszka kolorowej fasoli
kukurydza
papryka zielona i czerwona
rzodkiewki
ogórek
cebula
siekana zielenina
sól
pieprz
majonez
Przygotowanie:
Warzywa pokroić, składniki wymieszać ze sobą.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
Podziel się wrażeniami
Dodaj komentarz
Musiałam nieco zmodyfikować, jako że jest święto i wszystkie sklepy zamknięte (więc wykorzystywałam to, co było w lodówce i poza ;). Zamiast kukurydzy poszła duża ugotowana marchewka, zioła suszone, a ogóry konserwowe. I do całości 2 małe ząbki czosnku. Pychaaa!
kasiarka 2011-04-25 23:11:06.692