7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Smażone panierowane krążki cebuli



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

4 duże cebule
1 jajko
sól
nieco mąki
5 łyżek tartej bułki
olej do smażenia

Przygotowanie:

Cebulę kroimy w grube plastry. Jajko ubijamy i solimy. Cebulę obtaczamy w mące i jajku, a na końcu w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-08-30 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Cebule na sposób francuski (smażone panierowane krążki) (lakto-wege)
Smażone krążki cebuli (wegańska)
Krążki cebuli w kożuszku - smażone w cieście z czosnkiem (bez ograniczeń)
Smażone krążki cebulowe (lakto-wege)
Smażone cebulowe krążki curry (wegańska)
Smażone panierowane plastry cukinii (ovo-wege)
Smażone panierowane grzyby (kapelusze) (ovo-wege)
Panierowana cebula (na płytkim tłuszczu ;) (wegańska)
Smażone zielone pomidory (klasyczne, panierowane) (wegańska)
Sałatka: smażony boczniak z krążkami cebuli i pomidorami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas