
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:4 duże cebule
1 jajko sól nieco mąki 5 łyżek tartej bułki olej do smażenia Przygotowanie:
Cebulę kroimy w grube plastry. Jajko ubijamy i solimy. Cebulę obtaczamy w mące i jajku, a na końcu w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-08-30 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Cebule na sposób francuski (smażone panierowane krążki) (lakto-wege)Smażone krążki cebuli (wegańska) Krążki cebuli w kożuszku - smażone w cieście z czosnkiem (bez ograniczeń) Smażone krążki cebulowe (lakto-wege) Smażone cebulowe krążki curry (wegańska) Smażone panierowane plastry cukinii (ovo-wege) Smażone panierowane grzyby (kapelusze) (ovo-wege) Panierowana cebula (na płytkim tłuszczu ;) (wegańska) Smażone zielone pomidory (klasyczne, panierowane) (wegańska) Sałatka: smażony boczniak z krążkami cebuli i pomidorami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |