7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami
Średnia ocena:
[5.0
z 5 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osób0,7 kg fasolki szparagowej
1 cebula 1 średnia cukinia 0,25 kg pieczarek 1 papryka 2 pomidory olej do smażenia sól pieprz do tego 0,5 kg ziemniaków Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzyw (wegańska)Tofu duszone z ziemniakami, cukinią, brokułem i innymi warzywami (lakto-wege) Zupa z letnich warzyw - z pomidorem, cukinią i fasolką szparagową (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z oregano (wegańska) Szybki kuskus z papryką, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska) Kotlety wielowarzywne z brokułami, cukinią i fasolką szparagową (ovo-wege) Fasolka szparagowa duszona z pomidorami i jajkiem (ovo-wege) Fasolkowo - fasolka szparagowa duszona w pomidorach (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z oliwkami i tymiankiem (wegańska) Fasolka szparagowa po grecku (duszona w pomidorach) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
purqu 2008-09-04 22:16:59.917