7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:80g masła
40g mąki 40g mąki amarantusowej 2 żółtka sól pieprz gałka muszkatołowa Przygotowanie:Masło z żółtkiem ubić na pianę. Dodać obie mąki. Wymieszać i przyprawić. Formować małe kluski i gotować w lekko osolonej wodzie.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2000-08-30 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Szarłat - strona firmy oferującej produkty z amarantusa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Wafel amarantusowy (lakto-wege)Babka amarantusowa (bez ograniczeń) Ciastka amarantusowe (bez ograniczeń) Kluski gryczane (wegańska) Kluski śląskie (wegańska) Kluski z "serem" (wegańska) Drożdżowy chleb amarantusowy (lakto-wege) Ciastka amarantusowe z wiśniami (bez ograniczeń) Kuleczki bakaliowe-amarantusowe (wegańska & RAW) Pasta amarantusowo-chrzanowa (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |