7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:75g amarantusa
2 łyżki oleju 150g soczewicy 75g migdałów sól, pieprz 300g ananasa 1 łyżka curry 2 ząbki czosnku 2 cebule imbir 1 łyżka masła [dla wegan oleju] Przygotowanie:Amarantus ugotować wg podstawowego przepisu. Soczewicę umyć dodać do amarantusa i jeszcze przez 20 minut gotować. Pod koniec doprawić ziołami i ostudzić. Cebulę drobno posiekać i zeszklić lekko na maśle. Dodać do amarantusa. Dodać także migdały, ananas, imbir i czosnek. Całość przyprawić i wymieszać.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2000-08-30 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Szarłat - strona firmy oferującej produkty z amarantusa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
nie polecam, paskudne :(
~locasta_18 2007-03-09 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Soczewica słodko-kwaśna - z ananasem i ogórkami kiszonymi (wegańska)Amarantus egzotyczny - z grzybami chińskimi, papryką, ananasem i curry (wegańska+miód) Sałatka z amarantusem 2 (wegańska+miód) Amarantus z owocami (lakto-wege) Biszkopt z amarantusem (ovo-wege) Keks z amarantusem (ovo-wege) Murzynek z amarantusem (ovo-wege) Placuszki z amarantusa (bez ograniczeń) Jabłecznik z amarantusem (bez ograniczeń) Placki z amarantusa (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Sasanka 2009-05-25 18:01:37.522