7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Makaron o smaku soi

Masz niepotrzebny wywar z gotowanej soi (np. na kotlety)? Warto ugotować w niej makaron. Pychota!



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

wywar po ugotowanej soi
makaron świderki
sól
olej

Przygotowanie:

Zagotować wywar po gotowaniu soi. Gdy jest go za mało, dolać wody, gdy za dużo, dodać więcej makaronu. Do gotującej wody wsypać sól, wlać olej, wsypać makaron. Gotować aż makaron będzie miękki. Odcedzić i jeść.

Wskazówki i uwagi:

Smaczny z kotletami sojowymi i zieleniną.
Nadesłał(a) asia, dnia: 2008-12-14 23:12:22.274
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zielone wyspy smaku - makaron z aromatycznymi krążkami pora i szpinakiem (wegańska)
Zapiekana z soi (lakto-wege)
Legumina z soi (bez ograniczeń)
Zupa z soi (wegańska)
Demo-babeczki w 4 smakach (wegańska)
Pasztet z soi i szpinaku (ovo-wege)
Pasztet z soczewicy i soi (bez ograniczeń)
Puree z soi z cebuką (wegańska)
Kiełkowa harmonia smaków na śniadanie (lakto-wege)
Glazura (lukier) o smaku cytrynowym (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas