7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: na blachę 25x40 cm (dla 4 osób)0,5 kg tofu (2 kostki)
3/4 torebki budyniu waniliowego 1 szkl. cukru 1 torebka cukru waniliowego 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2 cytryny garść rodzynek 1 puszka brzoskwiń w syropie spód/ kruszonka: 1,5 szkl. białej mąki 0,5 szkl. pszennej razowej mąki 5 czubatych łyżek cukru 0,5 szkl. oleju słonecznikowego 1 torebka cukru waniliowego Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sernik z brzoskwiniami (bez ograniczeń)Czterowarstwowy sernik z tofu (pieczony) (wegańska) Sernik z tofu i manny (tofurnik) (wegańska) Sernik z tofu czekoladowy - pyszny (wegańska) Sernik wiedeński z tofu i brzoskwiń (wegańska) Black & white - sernik z tofu jedwabistego z bananami (wegańska) Tofurnik z mango, czyli sernik z tofu (wegańska) Cytrynowy sernik z tofu i kaszy jaglanej (wegańska) Sernik jagodowy z tofu na zimno, z jagodową galaretką (wegańska) Bowle z brzoskwiniami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Ciasto przepyszne,pachnące i wyszło go sporo.
Niestety zjadłam tylko kawalek(na sprobunek przed weselem) a drugiego dnia widziałam już tylko pustą blachę :-(
Nie tylko mi posmakowało :P
amanda3601 2015-01-05 23:07:57.428