7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 burak czerwony
1 jabłko 1 łyżka chrzanu 150 g kiełków amarantusa 60 g sera pleśniowego 1 cebula koperek włoski, kolendra, kminek 2 łyżki octu kilka liści sałaty, por (krążki) Przygotowanie:Buraka czerwonego i jabłko zetrzeć na grubej tarce i wymieszać z chrzanem. Kiełki amarantusa wymieszać z serem pleśniowym, drobno pokrojoną cebulą, ziołami i octem. Sałatkę układać na liściach sałaty i przybrać krążkami pora.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2000-09-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Szarłat - strona firmy oferującej produkty z amarantusa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z serem pleśniowym (bez ograniczeń)Wiosenna sałata z pomidorami, kiełkami rzodkiewki i serem pleśniowym (lakto-wege) Sałatka z serem pleśniowym, arbuzem i winogronami (lakto-wege) Sałatka "piernikowa" z serem pleśniowym, owocami i bakaliami (lakto-wege) Sałatka makaronowo-brokułowa z serem pleśniowym (bez ograniczeń) tost z serem pleśniowym (lakto-wege) Sałatka buraczana z majerankiem (wegańska) Sałatka z amarantusem 2 (wegańska+miód) Bułka z grilla z serem pleśniowym (lakto-wege) Szpinakowa pizza z serem pleśniowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Misiek 2009-09-17 09:58:14.396