7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osóbszpinak mrożony 450g
pół puszki groszku zielonego 50 g otrąb pszennych oliwa z oliwek do smażenia sól pieprz sos sojowy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Szpinak z groszkiem i tofu-fetą (wegańska)Szpinak z groszkiem czarnookim i winegretem (wegańska) Szpinak do kwadratu (lakto-wege) Duszony szpinak (wegańska) Szpinak po arabsku (wegańska) Szpinak wspaniały (wegańska) Podsmażany szpinak (wegańska) Spaghetti Szpinak Pomidor (lakto-wege) Szpinak w cieście naleśnikowym (wegańska) Szpinak z soczewicą i pieczarkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
wykorzystałam świeży szpinak, który ugotowałam na parze z wody odlanej z kaszy gryczanej (ugotowanej z przyprawą uniwersalną)(tylko minimalnie ją dosoliłam)
reszta jak w przepisie. Dodałam groszek z puszki, otręby, sezam i siemie lniane i sos sojowy.
Na talerzu na "kopczyku" kaszy gryczanej ułożyłam tą potrawkę ze szpinak, łyżkę masełka.
mrau .. !
~gradzia 2012-11-22 14:46:27.609