7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pieczone pierogi argentyńskie z wielowarzywnym nadzieniemPierogi można podawać z jakimś ostrym sosem. Są dobre na ciepło i na zimno.
Średnia ocena:
[4.333333333333333
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osób1 kg mąki
ok. 1,5 szklanki wody trochę oleju 0,5 kg ziemniaków - no może trochę więcej 1 puszka kukurydzy 1 puszka groszku 1 puszka fasolki czerwonej albo białej pieprz sól "przyprawa do ziemniaków" albo papryka ostra itp. Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pieczone pierogi z nadzieniem ryżowo-grzybowym (bez ograniczeń)Duże pieczone pierogi (lakto-wege) Kanadyjskie nadzienie do pierogów - ziemniaczano-serowe (lakto-wege) Gryczane pierogi z nadzieniem z buraków, fety i zatharu (bez ograniczeń) Pieczone pierogi z grzybami i ryżem (bez ograniczeń) Pieczone pierogi z kapustą i pieczarkami (bez ograniczeń) Pieczone pierogi z farszem brokułowym (wegańska) Pieczone pełnoziarniste pierogi ze szpinakiem i słonecznikiem (wegańska) Pieczone wiosenne pierogi ruskie (z ziemniakami i pokrzywą) (wegańska) Fatayer (pieczone drożdżowe "pierogi" ze szpinakiem) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
jokka 2010-08-08 18:18:50.847