7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Paella wegetariańska z papryką i pieczarkami (zapiekana)Przepis pochodzi z kuchni hiszpańskiej
Średnia ocena:
[5.0
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osób500g ryżu paella (drobny okrągły ryż), można go zastąpić innym
3 kolorowe papryki 200g pieczarek oliwka z oliwek do smażenia 2 ząbki czosnku strączek czerwonej chilli sól pieprz mieszanka ziół papryka słodka i ostra warzywna kostka rosołowa mała puszka groszku mała puszka czerwonej fasoli odrobinę soku z limonki opcjonalnie parmezan do posypania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Wegetariańska paella z kuskusem, papryką, groszkiem, marchewką i ciecierzycą (wegańska)Paella z tofu, ciecierzycą i papryką (wegańska) Makaron z pieczarkami, groszkiem i papryką zapiekany pod serem (lakto-wege) Paella z bobem, fasolką szparagową i papryką (wegańska) Kalafior zapiekany z pieczarkami (lakto-wege) Ziemniaki zapiekane z pieczarkami i serem (lakto-wege) Chleb zapiekany z pieczarkami i serem (lakto-wege) Papryka zapiekana z jajami i kaparami (bez ograniczeń) Ciecierzyca zapiekana z papryką i winogronami (wegańska) Lasagne wegetariańskie z kabaczkiem, pieczarkami, fasolką szparagową i beszamelem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Wyszła taaka wielka porcja :) Jest naprawdę pyszne - sok z cytryny (nie miałam limonki) nadął potrawie super smak :)
czemutotak 2015-01-04 12:57:31.585