7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Risotto z boczniakami i natką pietruszki
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób1 szklanka ryżu do risotto (odmiana arborio)
1-2 duże cebule 1/2 litra bulionu warzywnego (jeśli ktoś lubi, może być z kostki - zdecydowanie lepszy jest ten własnej produkcji :) ) "tacka" czyli ok. 350-400 g boczniaków olej do smażenia sól pieprz 2 ząbki czosnku + pęczek natki pietruszki do posypania dodatkowo, w wersji lacto-ovo: - 1/2 kubeczka śmietany lub jogurtu naturalnego - 1 jajko - tarty parmezan Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos z natki pietruszki (lakto-wege)Mrożony koperek lub natka pietruszki (wegańska) Sałatka z surowych pieczarek z natką pietruszki (bez ograniczeń) Dietetyczne "pesto" di prezzemolo (z natki pietruszki) (wegańska) Pyszne Pesto Pietruszkowe, w którym natka pietruszki zupełnie zmienia swoją osobowość (wegańska) Krem z selera i pietruszki (lakto-wege) Soczek z jabłka i pietruszki (wegańska) Risotto szczypiorkowe (wegańska) Spaghetti z boczniakami (lakto-wege) Kotlety z boczniaków (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |