7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta do chleba z serka wiejskiego, jajek, rzodkiewki i papryki

Średnia ocena: [4.5 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

serek wiejski
2 jajka
kilka rzodkiewek
szczypior
papryka
rzeżucha
sól
pieprz
ewentualnie zioła

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo. Rzodkiewki zetrzeć na tarce o małych oczkach. Szczypior, paprykę i rzeżuchę bardzo drobno posiekać. Ugotowane jajka rozgnieść widelcem.

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
Nadesłał(a) ryfka, dnia: 2009-05-03 21:03:13.417
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pyszna wiosenna sałatka z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką i serkiem wiejskim (lakto-wege)
Placki z serka wiejskiego (bez ograniczeń)
Pasta do chleba z wędliny sojowej i jajek (bez ograniczeń)
Sałatka owocowa z serkiem wiejskim (lakto-wege)
Placki z serka wiejskiego z otrębami (bez ograniczeń)
Racuchy jabłkowe z serkiem wiejskim (bez ograniczeń)
Pasta kanapkowa a'la Babcia - z serka topionego, ogórków i jajek (bez ograniczeń)
Papryka nadziewana serkiem wiejskim i serem owczym (lakto-wege)
Dip z awokado i serka wiejskiego (do warzyw i chipsów) (lakto-wege)
Grzanki z wiejskiego chleba z bobem i świeżym tymiankiem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas