7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Dip czosnkowo-ziołowyIdealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju warzyw - surowych, parowanych, gotowanych, smażonych czy grillowanych
Średnia ocena:
[5.0
z 4 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:gęsta śmietana
parę ząbków czosnku świeża bazylia zioła prowansalskie sól pieprz ewentualnie odrobinę mleka Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Dip czosnkowy (lakto-wege)Falafel w panierce z dipem jogurtowo-ziołowym (wegańska) Grzanki ziołowo-czosnkowe z serem (lakto-wege) Sos ziołowo-czosnkowy na zasmażce (lakto-wege) Sos vinegrette czosnkowo-ziołowy (wegańska) Majonezowo-jogurtwoy dip czosnkowy (bez ograniczeń) Mrożone kostki ziołowe lub czosnkowe (na zimę) (wegańska) Brokuły w sosie pomidorowo-ziołowo-czosnkowym (wegańska) Zielona sałatka z kiełkami i czosnkowo-ziołowym winegretem (wegańska & RAW) Sałatka z fasoli z czosnkowo-ziołowym winegretem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
robię bardzo podobnie ten sos z różnych śmietan i ich miksów. co ważne, jeśli ma być na zaraz, to używam czosnku granulowanego, bo szybciej przechodzi smakiem a taki świeży, to dobrze jak kilka godzin a najlepiej dobę poczeka w lodówce :) i jeśli nie mam akurat prowansalskich, to wrzucam nieco oregano, bazylii i tymianku. jest pyszny i go chwalą :)
MEDeah 2011-06-27 15:42:18.066