7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kremowy sos koperkowySos nadaje się do wielu potraw, np. do makaronu lub ryżu z ugotowanym kalafiorem i brokułem, do gotowanych na twardo jajek albo do różnych gotowanych lub smażonych warzyw.
Średnia ocena:
[4.4
z 5 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [9]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:pęczek kopru
500ml wody pół kostki warzywnej pieprz 2 łyżki gęstej śmietany mąka do zagęszczenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos koperkowy do jajek na twardo (lakto-wege)Surowy sos selerowo-koperkowy do warzyw (wegańska) Spaghetti w sosie kremowo-pieczarkowym (wegańska) Pyszna brukselka z pieczarkami w kremowym sosie z nerkowcow (wegańska) Parfait do snu, czyli kremowe lody makowe z sosem migdałowym (bez ograniczeń) Kremowe spaghetti a'la Gdynia (z sosem pomidorowym z tofu i kaparami) (wegańska) Kremowa fasola (lakto-wege) Kremowa zupa z pieczarek (lakto-wege) Wegański, kremowy chłodnik litewski (wegańska) Kremowa zupa pieczarkowa z serem topionym i pleśniowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Tam w komentarzach jest moja wersja. Wychodzą bardzo smaczne :)
ryfka 2013-12-30 19:10:32.398