
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:2 duże awocado
sok z cytryny 200 g sera białego sól warzywna, zioła, kiełki (wg uznania) 4 filiżanki poppingu z amarantusa Przygotowanie:
Awocado przekroić na połówki. Wydrążyć. Miąższ rozgniść widelcem. Dodać sok z cytryny, sól, zioła, ser biały i kiełki.
Całość wymieszać. Napełnić połówki awocado. Podawać z krakersami lub chlebem pełnoziarnistym. Wskazówki i uwagi:Pastę, którą używamy do napełniania połówek awocado można też używać jako pastę do kanapek.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2000-09-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Szarłat - strona firmy oferującej produkty z amarantusa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Papryka nadziewana amarantusem lub komosą ryżową (quinoą) z fasolą, pomidorami i zieleniną (lakto-wege)Sałatka z amarantusem 2 (wegańska+miód) Amarantus z owocami (lakto-wege) Biszkopt z amarantusem (ovo-wege) Keks z amarantusem (ovo-wege) Murzynek z amarantusem (ovo-wege) Placuszki z amarantusa (bez ograniczeń) Jabłecznik z amarantusem (bez ograniczeń) Placki z amarantusa (bez ograniczeń) Sałatka z cykorii z amarantusem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |