7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osóbmakaron spaghetti
15 dag tofu 10 ml oliwy z oliwek do smażenia pieprz kajeński pesto: 2 łyżki orzeszków piniowych 10 dag rukoli lub roszponki 1 ząbek czosnku 50 ml oliwy z oliwek 2 łyżki startego parmezanu sól grubo zmielony biały pieprz pieprz kajeński Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Spaghetti z cukinii z pesto bazyliowym (RAW) (wegańska & RAW)Zapiekanka z wędzonym tofu i pesto (wegańska) Spaghetti z sosem brokułowym i wędzonym tofu (wegańska) Pesto (wegańska) Kremowe spaghetti a'la Gdynia (z sosem pomidorowym z tofu i kaparami) (wegańska) Spaghetti z brokułami, kukurydzą i tofu w aromatycznym, pomidorowym przybraniu (wegańska) Sos pesto (lakto-wege) Pesto z cukinii (bez ograniczeń) Domowe pesto (lakto-wege) Sos pesto klasyczny (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |