7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:6 łyżeczek miodu
1 łyżka masła 1 filiżanka poppingu z amarantusa ziarna słonecznika, rodzynki, orzechy laskowe, orzechy ziemne Przygotowanie:Miód z masłem rozmieszać podgrzewając na małym ogniu przez 4-7 minuty, aż masa nabierze złocisto-brązowego koloru.
Dodać popping z amarantusa, rodzynki i orzechy. Całość wymieszać i rozłożyć na blaszce do pieczenia. Przycisnąć czystą deseczką, a gdy masa stwardnieje kroić małe kawałeczki.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2000-09-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Szarłat - strona firmy oferującej produkty z amarantusa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Blok w waflu (wegańska)Ziemniaki w waflu, smażone (wegańska) Babka amarantusowa (bez ograniczeń) Ciastka amarantusowe (bez ograniczeń) Kluski amarantusowe (bez ograniczeń) Drożdżowy chleb amarantusowy (lakto-wege) Ciastka amarantusowe z wiśniami (bez ograniczeń) Kuleczki bakaliowe-amarantusowe (wegańska & RAW) Pasta amarantusowo-chrzanowa (lakto-wege) Zupa amarantusowo-porowa (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |