7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Risotto ze szparagami i pieczarkamiWegański, pyszny, szybki obiad sezonowy.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:ryż (u mnie bio - okrągły, pełnoziarnisty)
szparagi (u mnie - zielone, świeże) pieczarki oliwa do smażenia sól przyprawy ziołowe opcjonalnie do posypania: parmezan, prażone płatki migdałów lub pestki dyni Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:A'la risotto z pieczarkami i papryką (wegańska)Kuskus razowy ze szparagami i pieczarkami (wegańska) Wegańskie lasagne ze szparagami, cukinią i pieczarkami (wegańska) Elegancka sałatka z konserwowych szparagów z groszkiem i pieczarkami (wegańska) "Risotto" jarskie - ryż duszony z pieczarkami, włoszczyzną i groszkiem (wegańska) Risotto szczypiorkowe (wegańska) Risotto z szafranem i czosnkiem (lakto-wege) Risotto wegetariańskie po toskańsku (wegańska) Risotto fasolkowe po studencku (wegańska) Risotto z włoszczyzną i papryką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |