
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:ilość i proporcje w zależności od upodobań:
ryż mała puszka kukurydzy mała puszka groszku mała puszka czerwonej fasoli parę ogórków konserwowych parę suszonych pomidorów 2 jajka cebula szalotka ostra papryczka marynowana jalapeno (może być też chilli) sos sałatkowy włoski majonez łyżka chrzanu sól pieprz Przygotowanie:
Ryż i jajka ugotować. Ogórki, jajka, suszone pomidory, szalotkę i jalapeno pokroić w drobną kostkę. Sos przyrządzić według przepisu na opakowaniu. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
![]() Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:![]() ryfka 2012-09-08 11:57:17.22
czy jeśli robię sałatkę dzień wcześniej sos też mogę dodać? czy sos na końcu, tuż przed podaniem?
~gość 2012-09-07 23:51:30.752 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Imprezowa sałatka makaronowo-puszkowa Agaty (wegańska)Sałatka ryżowa czosnkowa (ovo-wege) Sałatka ryżowa z jabłkiem i warzywami (wegańska) Zielona sałatka ryżowa z serem (bez ograniczeń) Sałatka ryżowo-pieczarkowo-czosnkowa (bez ograniczeń) Sałatka z komosy ryżowej i groszku (wegańska) Sałatka ryżowo-warzywna z orzechami (wegańska) Sałatka ryżowa z awokado i rzeżuchą (wegańska) Sałatka ryżowa z brzoskwiniami, ananasem i orzechami (wegańska) Sałatka ryżowa z groszkiem i żółtym serem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
dobra, dodałam jeszcze paprykę.
majczi 2013-12-03 15:28:25.381