7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka z truskawek i szpinaku z octem balsamicznym
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:pokrojone na ćwiartki truskawki
podarte na kawałki liście szpinaku ew. pestki słonecznika sos: dwie łyżki oleju z pestek winogron jedna łyżka octu balsamicznego płaska łyżeczka miodu lub słodu płaska łyżeczka musztardy (najlepiej Dijon) Przygotowanie:Składniki łączymy ze sobą, zostawiamy na kwadrans do 'przegryzienia'. Można dodać pestki słonecznika (po kilku minutach we wrzątku będą właściwie jak świeże!).
Wskazówki i uwagi:W/w sos pasuje również doskonale do rukoli.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Truskawki w occie balsamicznym (wegańska)Sałata z winegretem z octem balsamicznym (wegańska & RAW) Deser z awokado z octem balsamicznym (wegańska) Sos do sałaty(-ki) z octem balsamicznym i czosnkiem (winegret) (wegańska) Sałatka ze szpinaku i truskawek (wegańska & RAW) Surówka z truskawek i kiełków słonecznika (wegańska & RAW) Surówka ze szpinaku z pieczarkami i pomidorami (wegańska & RAW) Surówka z pomidorów i świeżego szpinaku (wegańska & RAW) Surówka z ogórka, mango i szpinaku (wegańska & RAW) Chłodząca czerwona surówka: pomidor, papryka i truskawki (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |