7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Fasolka na sposób toskański (jak po bretońsku, ale vegan)Majanaboxing: "Podobno jest to ulubiona potrawa florentyńczyków, jeśli tak jest naprawdę, to wcale się nie dziwię, bo jest naprawdę pyszna! Podobno najbardziej smakuje, kiedy ugotuje się ją w glinianym garnku, muszę uwierzyć na słowo, bo takiego garnka nie posiadam. Polecam, pyszności! :)"
Średnia ocena:
[4.8
z 5 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 1/4 szklanki (250 g) białej fasoli z puszki lub suchej namoczonej i podgotowanej
4 zmielone ząbki czosnku 1/3 szklanki (90 ml) oliwy extra vergine 450g pomidorów 8 liści świeżej szałwii (niestety, nie miałam) sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Fasolka "po bretońsku" (wegańska)Fasolka po bretońsku z cukinią (wegańska) Fasolka po bretońsku (z warzywami) (wegańska) Blyskawiczna fasolka po bretońsku (wegańska) Fasolka po bretońsku (bezglutenowa) (wegańska) Fasolka nie całkiem po bretońsku z warzywami ;) (wegańska) Fasola solo (sposób gotowania) (lakto-wege) Fasolka szparagowa na sposób chiński (wegańska) Tofu wędzone a'la fasolka po bretońsku (wegańska) Fasolka na sposób chiński - prosty lub wykwintny (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Luna7 2013-05-22 19:41:30.091