7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Farsz do naleśników z czerwonej kapusty



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

35 dag czerwonej kapusty
2 duże jabłka
czerwona cebula
sól
pieprz
łyżka czerwonego octu winnego
szczypta oregano
olej do smażenia

Przygotowanie:

Kapustę pokroić w cienkie paski, jabłko w dużą kostkę, cebulę posiekać w kostkę lub piórka. Wszystkie warzywa krótko podsmażyć na oleju, doprawić. Gotowe - można nadziewać naleśniki :)
Nadesłał(a) ~wddv, dnia: 2009-07-23 12:54:06.901
Źródło/autor przepisu: od znajomej
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Farsz ze słodkiej kapusty do naleśników czyli krokietów (wegańska)
Pokrzywowy farsz do naleśników (bez ograniczeń)
Farsz do naleśników z soczewicy (wegańska)
Kurki jako farsz do naleśników (wegańska)
Pieczone naleśniki z warzywami (farsz) (lakto-wege)
Naleśnik z farszem pieczarkowo-serowym (bez ograniczeń)
Naleśniki z farszem szpinakowo-pieczarkowym (bez ograniczeń)
Farsz cukiniowo-pieczarkowy (np. do naleśników) (wegańska)
Czerwone nadzienie gryczane do naleśników (wegańska)
Duszona kapusta czerwona (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas