7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pieczarki w sosie własnymBardzo dobre do chleba, kopytek albo jako dodatek do ziemniaków i surówki. W restauracji, z której wzięty jest przepis, podaje się je do chleba z dodatkiem chilli.
Średnia ocena:
[4.909090909090909
z 11 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [21]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 3 osób500g małych pieczarek
spora cebula 2 ząbki czosnku 200 ml śmietanki 30% mieszanka ziół sól pieprz grubo mielony parę kropel soku z cytryny oliwka z oliwek do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pieczarki w sosie własnym, na maśle (lakto-wege)Pieczarki faszerowane pomysłem własnym (wegańska) Medaliony sojowe w sosie własnym (wegańska) Placki ziemniaczane z sosem z pieczarek (ovo-wege) Sos pomidorowy z koncentratu, z pieczarkami (wegańska) Soja z pieczarkami w sosie beszamelowym (wegańska) Pieczone pieczarki w sosie słonecznikowym (wegańska) Sos pomidorowy z pieczarkami i oliwkami (wegańska) Sos pomidorowy z pieczarkami i ziołami (wegańska) Soczewica z pieczarkami i sosem pomidorowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Zamiast śmietany - śmietana z pestek słonecznika + por + koperek i do kopytek lub makaranu WYŚMIENITY!
Kociabanda 2016-02-07 15:52:42.842