
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:makaron (u mnie szpinakowe wstążki)
pieczarki cukinia papryka czerwona natka pietruszki sól pieprz kurkuma oliwa z oliwek do smażenia (niefiltrowana najlepsza) Przygotowanie:
- Makaron gotujemy al dente.
- Pieczarki obieramy, kroimy w plastry i podsmażamy na oliwie. - Cukinię kroimy cieniutko i smażymy na oliwie posypując solą i kurkumą. - Mieszamy wszystkie składniki, przesmażamy chwilę. - Na talerzu posypujemy pokrojoną drobno papryką czerwoną i natką. Smacznego!!! Wskazówki i uwagi:Cukinię najlepiej kroić nożem do sera - gwarantuje cieniutkie plasterki :)
Uważajcie z kurkumą, zwłaszcza ostrą :) ![]() Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Szpinak z cukinią, papryką i makaronem - mniam (wegańska)Makaron z pieczarkami, groszkiem i papryką zapiekany pod serem (lakto-wege) Sos pomidorowo-warzywny (z marchewką, cukinią, papryką, pieczarkami) (wegańska) Makaron z cukinią (wegańska) Makaron z pomidorem i cukinią (wegańska) Makaron smażony z cukinią (wegańska) Makaron z cukinią i pomidorem (wegańska) Zupa z cukini z pieczarkami (wegańska) Papryka faszerowana cukinią (wegańska) Makaron z cukinią i orzechami włoskimi (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Paulina93 2013-09-23 14:39:32.433