7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kuskus po izraelsku (z owocami jagodowymi)
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:pół paczki (około 200-250g) kuskusu
sól litr jagód lub malin, truskawek itp. szklanka mleka sojowego kilka łyżeczek cukru Przygotowanie:Kuskus przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Następnie rozdrabniamy go widelcem i schładzamy.
Jagody miksujemy z mlekiem i kilkoma łyżeczkami cukru (zależnie od upodobania). Następnie łączymy na talerzu i dekorujemy jagodami itp. Wskazówki i uwagi:Kuskusu (arabski couscous) nie mylić z przetworzonym maniokiem, który w Kamerunie nazywany jest kuskus!
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Koktajl jagodowy (lakto-wege)Mrożone jagodowe (wegańska+miód) Sernik jagodowy z tofu na zimno, z jagodową galaretką (wegańska) Koktajl jagodowo-truskawkowy (lakto-wege) Jagodowo-truskawkowy deser (wegańska) Niebieski koktajl jagodowy (lakto-wege) Lody bananowo-jagodowe (wegańska) Napoj brzoskwiniowo-jagodowy (wegańska & RAW) Polewa jagodowa z nutą wanilii (wegańska) Makaron z owocami (wegańska+miód) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Olga 2009-08-03 12:53:17.792