7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Makaron chiński z warzywami (po zabrzańsku)Żona chciała zamówić chińszczyznę z restauracji. Zagrała we mnie ambicja, że sam zrobię coś równie dobrego. W domu było parę warzyw i makaron, które pozwoliły odnieść sukces. Potrawę bardzo łatwo się przygotowuje. A wdzięczność i podziw w oczach żony - rzecz nieoceniona.
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osóbpaczka chińskiego makaronu (100 gr)
ćwiartka niedużej kapusty 2 cukinie 1 długi ogórek zielony 2 papryki (czerwone najlepsze ze względu na efekt kolorystyczny) 1 puszka kukurydzy oliwa (lub olej/masło) do smażenia sól pieprz curry sos sojowy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Chiński rosół ze wstążkami warzyw i makaronem nudle (wegańska)Makaron chiński na ostro (wegańska) Sos z mieszanką warzyw chińskich (wegańska) Pikanta zupa chińska - chiński rosół z makaronem i kapustą pekińską (wegańska) Sałatka "Chiński mur" (z makaronem sojowym lub ryżowym) (wegańska) Tofu z warzywami 5 smaków (na sposób chiński) (wegańska) Ryż z krótko smażonymi warzywami w stylu chińskim (wegańska) Zupa chińska z kostką sojową i warzywami konserwowymi (wegańska) Chiński mix warzyw z bambusem w sosie słodko- kwaśnym (wegańska) Potrawka chińska - ryż z warzywami, pędami bambusa i grzybami mun (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
zabrzanin 2010-03-03 20:53:55.059