7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
PeperonataŁatwe do zrobienia, łagodne, ciut słodkawe, bardzo smaczne. Ciekawa alternatywa dla lecza. Niskokaloryczne.
Średnia ocena:
[4.4
z 5 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [5]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 6 osób1 kg podłużnych pomidorów
1 kg czerwonej papryki 3-4 cebule 3 ząbki czosnku oliwa do smażenia sól ocet balsamiczny (albo zwykły winny) - ok. 1 łyżki bazylia (najlepiej świeża) - kilka liści Przygotowanie:
|
Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Pychota! Polecam z chlebkiem razowym.
Marcela 2014-09-15 13:57:39.725