7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 4 osób4 jajka
3/4 litra mleka ok.1 szkl.mąki pszennej razowej ok.1 szkl. mąki żytniej łyżeczka proszku do pieczenia szczypta soli oliwa do smażenia farsz: bryndza - 250g czosnek pieprz łyżka śmietany Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zakwas na tradycyjny żurek (z mąki żytniej) (wegańska)Naleśniki z mąki żytniej zapiekane ze szpinakiem (bez ograniczeń) Żur z mąki żytniej (na żurek lub do picia) (wegańska & RAW) Kisz z jarmużem, bryndzą i żurawiną (bez ograniczeń) Bułeczki żytnie (wegańska) Farsz z botwinki z bryndzą - do pierogów, naleśników, krokietów (lakto-wege) Mamałyga z bryndzą zapiekana pod żółtym serem (lakto-wege) Pierogi zielono-białe ze szpinakiem i bryndzą (bez ograniczeń) Makaron domowy (żytni) (wegańska) Naleśniko-placuszki (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |